Vinyl Printer - Gerber Edge

Skrevet av Monica

Gerber Edge og GS

Gerber edge

Gerber Edge er en av skiltverdens mest kjente maskiner. Dette "silketrykkeriet på boks" har blitt et must for alle reklame produsenter.

Ved et fåtall trykk kan du produsere etiketter, skilt og bildekor. Gerber Edge trykker fullfarge og et enormt antall spot og metallic farger.

Gerber Edge digitaltrykker og konturskjærer selvklebende merker. Fordelene med digitaltrykk er mange. Ingen film eller rammekostnad, motiv kan trykkes i mange ulike størrelser, fasonger og antall uten pristillegg.

Kort produksjonstid.

Kistremerker med valgfritt trykk for ditt firma, din klubb eller forening.

Om det er firma, en klubb, forening eller privatperson, alle kan ha bruk for klistremerker. Bruk de som reklame, som informasjon eller for å merke f.eks utstyr.

Bruksområder kan være:

- merking av utstyr, verktøy, kataloger, produkter og varer m.m.

De kan skjæres som ovale, runde, firkantede eller rektangulære merker med avrundede hjørner og fåes i den størrelsen du ønsker.

Leveres på samlet ark.

Gerber termiske folier

Gerber Edge er en termisk printer som bruker varme og trykk for å overføre pigmenter til over 30 forskjellige underlag, inkludert støpt, kalandrert og reflekterende vinyl, polykarbonat, transparente filmer, metalliske, polyester etiketter, magnetisk m.m.

Gerber Edge termiske folier har meget god fargeektehet og slitasjestyrke.

Holdbar utendørs uten laminering for opp til fem år

Mer enn 50 farger:

  • 49 spot farger
  • CMYK
  • 11 trasparente spot farger
  • 6 farger med spesialeffekt
  • 4 medal speil farger

Del denne poste