Om Micas Design

Micas Design ble startet som et enkeltpersonforetak i mai 2017 av Monica Wegner i Skjåk. Fra juni/juli 2020 ble bedriften omorganisert til AS

Som mor til et funksjonshemmet barn, oppstod ideen om å utvikle og produsere informasjons-bånd og andre informasjons-hjelpemidler til barn med nedsatt funksjonsevne. Etterhvert som arbeidet med bedriften fortsatte og forretningsplan ble skrevet, ble det nødvendig å sikre nødvendig inntekt ved å tilby flere tjenester.

Pr. 2020 har Micas Design 4 tjenesteområder:

  • Trykking på klær, tekstiler, interiør og andre aktuelle artikler ; Ved hjelp av DTG (direct to garment)-printer, Transfertrykk, HTV-trykk og sublimering, kan det tilbys trykking på klær, tekstiler og andre interiørartikler (som kopper og drikkeflasker) etter kundens ønsker. 
  • Brodering på klær, interiør og andre aktuelle artikler. Det kan tilbys brodering av navn, logo og motiver på klær og interiør, "patcher"/strykemerker, stingsetting og digitalisering av motiv etter ønske og produksjon av broderifiler.
  • Klistremerker/dekaler og skilt

    Ved hjelp av Gerber Edge, som er en termisk printer som bruker varme og trykk for å overføre farge på folie, kan det produseres klistermerker og bildekaler med god fargeektehet og slitasjestyrke. Merker printes for så å skjæres rundt merkene til ønsket form. Ensfargede klistremerker som logoer og tekst kan også kuttes og klargjøres for montasje. I tillegg kan det produseres mindre skilt etter behov.

  • Utvikling og produksjon av et informasjonsbånd for personer med funksjonsnedsettelse og ekstra omsorgsbehov. Dette utviklingsarbeidet er i gang og dialog med nødetatene er nå i sluttfasen.